Novi početak-3.emisija

Tročlana porodici iz Leskovca, Zorana Arizanović i njen partner Aleksandar Krstić će, uz pomoć tima emisije "Novi početak", pronaći seosku kuću koja se prodaje i započeti svoj život u njoj.

Zorana je imala teško detinjstvo. Sa 12 godina otkrili su joj retko genetsko oboljenje koje onemogućava normalan hod. Usledile su brojne operacije, a ona je mesecima boravila u bolnici i trpela bolove. I danas, nakon brojnih intervencija, Zorana ima vidljiv deformitet.

Aleksandar je svoju suprugu upoznao u leskovačkom kafiću i kako tvrdi, zaljubio se u njene oči i "božanstven osmeh". Ubrzo su počeli da žive zajedno, prvo u Beogradu a zatim u Leskovcu. Još se nisu venčali, a kruna njihove ljubavi je šestomesečni sin. Najveća strepnja im je da se ova retka bolest, koja se prenosi sa roditelja na decu, ne ustremi ka njihovom jedincu.

U izboru kuće u kojoj će živeti, pomogli su im i Zoranini i Aleksandrovi roditelji, koji su im veliki oslonac.

 

Tokom emisije oni će se odlučiti i kojim poslom će se baviti u novoj sredini pa će im stručnjaci iz različitih oblasti predložiti biznis plan, koji će im obezbediti sigurnu egzistenciju.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво