Moja dedovina-11.emisija

Nemanja je nasledio kuću roditelja njegove majke. Kako je počela pandemija korona virusa on je rešio da počne sa ostvarenjem svog sna - da od stare kuće usred divljine (nadomak granice sa Republikom Srpskom) napravi dom u kome će osnovati porodicu i živeti kao u švajcarskim planinama.

Nemanjini najbolji drugari iz Mokre Gore pratili su kako on poslednjih desetak meseci pokušava da od stare dedine kuće zidane običnim blokovima napravi sopstvenim rukama raj na zemlji. Mnogi su mu pomagali. Mladi momci koji su od svojih dedova naučili mnoge zanate počeli su da stvaraju čudo, a kada su uvideli da radovi zastaju, da snage nema dovoljno, da se useljenje "udaljava" bili su odlučni da ga bez njegovog znanja prijave za serijal "Moja dedovina".

Nemanja je potomak čoveka koji je bio medicinski brat i pomagao svima u ovom prelepom kraju, a njegov unuk je nastavio da pomaže svima, pa se očekuje moba (ispomoć) prijatelja i dan i noć - dok se posao ne završi.

Ekipa jedne od najgledanijih emisija u Srbiji ovoga puta za saborce ima mlade momke pune snage i volje. Misija obnova dedovina širom Srbije se nastavlja. 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво