Moja dedovina- 12.emisija

U selu Ljutice kod Koceljeve jedna Milica, rođena Beograđanka, pokušaće sa braćom i sestrama da spase od propadanja kuću koja joj je ostala od pokojne bake, ali problem je što dedovina nema prilaz i put - kao spuštena je s neba.

Primamljiv scenario za neku seriju počeo bi pričom o nečijoj životnoj želji, o čežnji, onda bi usledila radost zbog rešenja koje se nazire, pa bi tu potencijalnu sreću neko morao da prekine.

Onda bi moglo da dođe do nekog porodičnog sukoba, zašto i policija da ne stigne, da sve krene naopako. Onda opet preokret, pa da sloga i ljubav na kraju pobede sve. Tako bi bilo u seriji, a u novoj epizodi serijala Moja dedovina još je malo neizvesnije.

Domaćica nove epizode je mlada, putovala je po svetu, ali se uvek vraćala u babino selo i obećala sebi da će kućicu, koju je baka mukom stekla, jednog dana obnoviti. Baka je kao mlada otišla za Beograd, sa dedom živela i u vešernici deo života, svoju dedovinu ustupila bratu, a onda je pred penziju jako poželela da ima nešto u svom rodnom selu što će ostaviti unucima. Jednog dana je ispred solitera u glavnom gradu kupila loz, dobila na igri na sreću i od tih para kupila parče svoje dedovine. Sudbina je bila na delu.

Baš na tom mestu se odigrava ova epizoda serijala Moja dedovina, a Milica će voditi borbu da do kuće stigne put, da razreši familijarne nesuglasice i da na kraju proba da ostvari svoj san.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво