Tv lica..kao sav normalan svet-Ana Đurić Konstrakta

Ana Đurić - Konstrakta je gošća u ovoj emisiji u kojoj će pokazati da iako je TV lice o kome se najviše govori ovih dana, ona živi kao sav normalan svet.

Dočekala je Tanju Peternek u zajedničkim prostorijama u zgradi u kojoj živi i u kojoj je upravnik skupštine stanara kako je i rekla posle pobede na izboru za našeg predstavnika na Evroviziji.

U tom prostoru se okupljaju deca iz zgrade, organizovala im je društvene igre, sto za stoni tenis, ali tu je bilo i neobilaznih rekvizita, lavora i sapuna, jer su povremeno probe muzičara organizovane baš na tom mestu. Uz razgovor o tome koliko joj je naglo stečena popularnost donela interesovanje medija za njenu privatnost, o tekstovima i naslovima koji joj nisu prijali, govorila je i o lepim susretima, pažljivim ljudima i brojnim porukama podrške koje dobija.

Nastavak razgovora protekao je u šetnji kroz novobeogradske blokove gde je odrasla, govoreći o devojčici koja nije želela da se eksponira, o pobeđivanju na takmičenjima iz matematike i tome kako danas pomaže njenoj deci u pripremama.

U ovoj šetnji bilo je niz susreta sa komšijama koje su je posle pobede dočekale uz balone i čestitke i toliko dirnule da je sela na stepenište i zaplakala. Ana je govorila da jeste sentimentalna, da čuva jedno ogledalo iz detinjstva uz koje se telefonirajući uvek ogledala, da voli vreme odrastanja u Beogradu, ali i o tome kako je arhitekturu zamenila muzika, o tome kako nastaju njene pesme, ali i kako je našla vreme za čitanje dok se vozi gradskim saobraćajem, o deci i vaspitavanju, o ćerki kojoj je priredila rođendanski poklon na snimanju spota pevačice čiji fan je njena kći, ali i o devojčicama koje danas obožavaju Konstraktu.

Autorka Tanja Peternek Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво