Moja dedovina- 13.emisija

Nije salaš na prodaju

Dedovina Milice Krčadinac je stara preko 150 godina. To je zapušteni salaš nadomak Pančeva. Za ukupno 4 dana radova će sa ekipom serijala i svojim prijateljima probati nemoguće. Bukvalno nemoguće.

Obnova ove dedovine trebalo bi da se završi tačno na dvadesetogodišnjicu smrti Milana, oca naše domaćice. To je bilo njegovo omiljeno mesto, a otac je u amanet svojoj ćerki ostavio da ponovo oživi ovo mesto.

Salaš je posle smrti oca i bake ustupljen na korišćenje, jer porodica u tom trenutku nije imala ni snage ni volje da nešto uradi. Danas je on u neshvatljivo lošem stanju, a da se obnovi sa 6 prosečnih plata (koliko serijal Moja dedovina donosi domaćinima) deluje kao suluda ideja.

Od početka ove epizode su se dešavale čudne stvari. Od toga da je Milica tvrdila davno da će joj u obnovi pomoći neko čije je ime na slovo M (pojavila se Moja dedovina sa Milanom - imenjakom njenog pokojnog oca), pa do toga da su na njenoj mobi (pored prijatelja, rodbine i kumova) i fizički radnici iz Bangladeša (koji su na plaćenom radu u Srbiji), da je banatsko blato "zarobilo" radnike i sve koji pomažu tog dana na salašu, pa nisu mogli kući, pa do toga da se salaš usred emisije umalo nije srušio!

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво