Novi početak-20.emisija

Ivana i Branko Milaković iz Kosjerića, akteri su završne, 20. epizode prve televizijske sezone serijala "Novi početak".

Ljubavna veza ovog para započela je u Kosjeriću pre pet godina, kada se Ivana nakon razvoda prvog braka sa ćerkicom doselila u ovo mesto. Zaposlila se i kako kaže - "tek kada je bila potpuno sigurna u Branka", odlučila je da se uda za njega. Branko je pokušavao da živi na Malti, u Nemačkoj i Crnoj Gori ali se uvek vraćao u rodni kraj - svaki put sve sigurniji da će tu i ostati.

Voditeljka Marija Veljković susrela se sa ovim parom u selu Rosići gde su živeli sa njegovim roditeljima. Tim stručnih saradnika emisije "Novi početak" je pronašao tri porodična objekta u opštini Kosjerić.

Zahvaljujući donaciji Ministarstva za brigu o selu, Ivani i Branku preostalo je samo da izberu i odluče u kojoj će seoskoj kući - sopstvenom domu, započeti novo životno poglavlje... Porodica će uskoro postati brojnija za još jednog člana, čemu se Milakovići izuzetno raduju. Marija im je pomogla da izaberu kuću sa adekvatnim, prostranim okolnim zemljištem kako bi što uspešnije i brže imali svoj zasad malina.

I to nije sve -, produkcija emisije obezbedila je i za ovu pododicu svu potrebnu prateću opremu, koja će doprineti obezbeđivanju stabilnih prihoda porodice od zasada malina.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво