Moja dedovina-8.emisija

Dedovina male Saše nije na prodaju!

U selu Blaznava nadomak Topole obnavlja se dedovina četvorogodišnje devojčice iz Kraljeva koja pobeđuje karcinom. Naša junakinja će majčinu dedovinu koristiti da bude bliže lekarima u Beogradu i Novom Sadu kada ide na kontrole i terapije.

U samo četiri dana prijatelji, komšije i rođaci ove porodice iz okoline Topole i Kraljeva će ujedinjeni probati da srede kuću koja ima 7 prostorija na dva sprata. Ova šumadijska kuća služiće da olakša lečenje i napredak mlađe ćerke, a glavni zadatak je da dve sestre (Saša i starija Sara) imaju svoju sobu za princeze.

Epizoda prepuna ljubavi i sloge, ali i nemilih događaja, pa je tako ovo prva epizoda čije je snimanje prekinuto na dve nedelje.

Ovaj serijal RTS-a domaćinu donosi budžet od 6 prosečnih plata kao pomoć za njegovu želju da promeni stanje svoje dedovine, ali je njegova dužnost da obezbedi "mobu". Pomoć prijatelja, kumova, rođaka, komšija. Celo snimanje traje 4-5 dana, a naši producenti sa domaćinom prave plan raspodele budžeta (materijal, nameštaj, popravke, dnevnice specifičnih majstora i sl.).

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво