Novi početak-15.emisija

U petnaestoj emisiji TV serijala i nacionalnog humanitarnog projekta "Novi početak", upoznaćemo mladi bračni par Vacev iz Niške banje/ Niša.

Snežana i Milan su se upoznali i započeli vezu još kao srednjoškolci, ali ta prva faza ljubavi nije potrajala. Nekoliko godina kasnije, slučajno su se ponovo sreli. Obnovili su ljubav a ubrzo započeli i zajednički život.

Najpre su živeli u Nišu, a nakon toga su pokušali da žive i u prestonici. Vratili su se nakon samo pet dana, zaključivši da im život u Beogradu ne prija. Milan se zaposlio kao kontrolor vagona na železnici.

Kada su Vacevi saznali za projekat "Novi početak" i konkurs ministarstva za brigu o selu Vlade Republike Srbije, prijavili su se i odlučili da se odvaže za novi životni početak - da teskobu iznajmljenog stana, zamene seoskim prostranstvom i sopstvenim domom.

Željni slobode, prirodnijeg okruženja i zdravije sredine, Snežana i Milan su zamolili voditeljku serijala Mariju Veljković, da im ukoliko postoji mogućnost - potraži kuću na rubu nekog sela, kako bi bili što izolovaniji. U okolini Niša nije bilo dovoljno dobrog izbora kuća koje bi se uklopile u budžet predviđen Konkursom (1.200.000 rsd). Zato je idealna kuća za novi početak porodice Vacev nađena u obližnoj, aleksinačkoj opštini u selu Donje Suhotno.

Na pitanje o željenom porodičnom biznisu, mladi par je takođe imao spreman odgovor: proizvodnja jagoda ispod plastenika.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво