Na večeri kod: Jelena Živanović Zana

Kao četvrta predstavnica tima "Biber", Jelena Živanović Zana će u svom domu na Dorćolu, ugostiti šestorku iz tima "So": Suzanu Mančić, Bojanu Ordinačev, Izvorinku Milošević, Marka Kona, Bojana Marovića i Vladu Kovačevića.

Domaćica, duhovita i nasmejana Jelena Živanović će gledaocima otkriti kako je zahvaljujući čuvenom Bregi postala pevačica jedne od najdugovečnijih grupa u regionu, kako se na nagovor Marine Tucaković dokazala i kao tekstopisac ali i u čemu je to - "jednako dobra kao u pevanju".

Takođe, poverila je i da je zaista sa suprugom Žikom svojevremeno razmatrala da oboje promene prezime u Zana. U emisiji ćete videti kako povlašćeni status, u domu Živanovića ima - maltezerka Kokica...

U ovoj emisiji "Na večeri kod..." saznaćete i kakve se njoke prave na Zlatiboru, zašto je za panakotu "najvažniji sastojak ljubav", zbog čega takmičarski tim u kom je Izvorinka Milošević "mora da voli pse" i koliko su Jelenini gosti bili vešti i uspešni u nekada vrlo popularnoj igri "pantomima".

Učesnici TV serijala "Na večeri kod..." su: Nenad Knežević Knez, Jelena Živanović, Izvorinka Milošević, Goca Lazarević, Dragica Radosavljević Cakana, Suzana Mančić, Bane Tomašević, Bojana Stamenov, Marko Kon, Bojan Marović, Bojana Ordinačev, Vlada Kovačević...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво