Novi početak-10.emisija

Marijana i Tomislav Blaženković odrasli su i upoznali su se u selu Morović pored Šida. Pokušali su zajednički život i u većim gradovima poput Pančeva ali ih je oduvek privlačio povratak u selo.

Kada je Tomislav dobio ponudu za posao održavanja šuma u selu Srpska Crnja, odlučili su da napuste grad. Ipak, kako nije imao uslova za kupovinu kuće, živeli su kao podstanari. Ubrzo po dolasku se i venčali i napravili svadbu. Nakon prijave za našu emisiju i na konkurs Ministarstva za brigu o selu, Marija Veljković je zbog ovog bračnog para otišla u opštinu Nova Crnja da se raspita oko slobodnih i napuštenih kuća. Dobila je informaciju da ih je u ovoj opštini, nažalost, na pretek. Zato je voditeljka serijala "Novi početak" lako i za kratko vreme pronašla tri porodična objekta od kojih će Mirjana i Tomislav izabrati jednu u kojoj će započeti svoj novi život. U dogovoru sa Blaženkovićima, Marija je uspela da obezbedi i sadnice lešnika, jer su želeli da im dodatni porodični biznis bude gajenje upravo ovog koštunjavog voća, koje ima dobru tržišnu cenu.

I to nije sve čime će tim emisije i ovoj porodici ulepšati novi životni početak, u novoj kući i u novim, boljim životnim uslovima - upriličiće im još jedno iznenađenje.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво