Znanje imanje- 6.6.2021.

Od njive do trpeze putuju naše ideje, znanje, posvećenost, odgovornost, snalažanje i uživanje. Radost stvaranja - valjalo bi da bude pokretač - svakog posla.

Proizvodnja hrane ima posebnu dimenziju. Mora da čuva zdravlje zemljišta, koje će da rađa zdravu biljku za ishranu zdravih životinja i ljudi. Zato u ovom izdanju Znanja imanja govore:

Nastavnik Goran Božić iz Štipine kod Knjaževca, pored posla u školi održava porodičnu farmu, višnjik mu je za ponos.
Dejan Milosavljević iz Stare Kalne - čuva domaću rasu ovaca i nije odustao od koza. Očekuje goste sa delekog istoka, kad ćerka nauči kineski jezik.
Nadica Ćirić, prva je počela da prima goste u seoskom domaćinstvu ispod Babinog zuba na Staroj planini.
Marija Joksimović, povezuje Beograđane sa domaćinima podavalskih sela. Tako doprinosi ekonomiji opšte dobrobiti.
Milijan Stojanović iz Kosjerića, kuvar svetskog glasa, pronalazač, dobitnik Vukove povelje za životno dela.
Urednica i voditeljka: Jasmina Nikitović Stojičić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво