Novi početak-2.emisija

Junaci druge epizode TV serijala "Novi početak" su Milica Janković i Ivan Vojinović iz Svilajnca. Zajedno su roditelji Irene i Vuka, a Ivan iz prvog braka ima ćerkicu Dariju. Sa troje dece, živeli su u Svilajncu kao podstanari u malom stanu.

Tokom 2021. godine, sprijateljili su se sa sveštenikom Stefanom, koji vodi parohiju u obližnjem selu Crkvenac. Predložio im je da život nastave u napuštenom parohijskom domu, što su i prihvatili. Tada su i uvideli prednosti života na selu. Kao učesnici emisije "Novi početak" i uz pomoć Ministarstva za brigu o selu, ova petočlana porodica ohrabrena je za novi životni početak, u sopstvenoj kući u selu Crkvenac, sedam kilometara udaljenom od gradske sredine. Uz budžet od 1.200.000 dinara, ponuđeno im je da izaberu neku od tri ponuđene kuće. Potom su se Milica i Ivan opredelili i kojim seoskim poslom žele da se bave, čime će svojoj porodici omogućiti stabilnu egzistenciju.

Voditeljka Marija Veljković doneće još nekoliko dobrih vesti koje će dodatno razveseliti ovu porodicu, posebno najmlađe članove jer su oni imali i neke skrivene a neostvarene snove i želje...

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво