TV Lica ..kao sav normalan svet-Prvak u kvizu Žarko Stevanović

Žarko Stevanović je omiljeno TV lice svih ljubitelja kviza i ova emisija počeće onako kako je počela i njegova karijera, na testiranju za kviz. Biće ovo prilika da se priseti treme, ali i da sa novim potencijalnim takmičarima rešave zadatke i odgovara na pitanja psihologa koji su sastavni deo ove provere. Posle uspešno ispunjenog zadatka, ispred spomenika Mići Orloviću jednom od legend kviz takmičenja, Žarko je govorio o ulozi tragača u kvizu Potera, o najtežim i najlakšim pitanjima, o tome koliko je izgubio zato što nije znao glavni sastojak saher torte, o nerviranju kada nešto ne zna, ali i o viteštvu i fer pleju koji vlada među učesnicima kvizova.

Nastavak razgovora snimljen je u kući u kojoj danas živi njegova majka, u bašti u kojoj su se okupili stariji brat i sestra koji su posvedočili da je Žarko od malih nogu voleo enciklopedije, da se opismenio kada je ima samo dve godine, a da je sa tri čitao dedi novine i titlove na seriji "Kasandra" koju su pratile majka i sestra.

I upoznavanje sa devojkom Jelenom koja je govorila o tome, bilo je vezano za anegdotu o kvizu u kome nije znao ime vođe grupe Legende zbog čega je izgubio veliki iznos novca. Žarko je prvi put ispričao emotivnu priču o ocu koga nije upoznao, ali i rekao da je porodica ta kojoj sve duguje, uporište i utočište bez koga danas ne bi bio najmlađi svetski prvak u kvizu.

Autorka Tanja Peternek Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво