Читај ми!

Oko magazin-8.4.2020. Radomir Antić, bilo jednom u J. Africi

Milan Lane Jovanović i Miloš Krasić o “Misteru”

Zauvek tvoj, kapiten. Tako se od Radomira Antića oprostio Dejan Stanković, kapiten reprezentacije Srbije, koja je, možda uz malo više sreće, mogla da napravi možda i najveći uspeh u istoriji srpskog fudbala.

Radomir Antić u Južnoj Africi uspeo je da pobedi Nemce. I ko zna kako bi izgledalo to svetsko prvenstvo da je Srbija uspela da prođe u drugi krug. O manjku sreće na tom prvenstvu i o Radomiru Antiću za RTS govore neki od najboljih igrača tada - Milan Jovanović i Miloš Krasić.

Deset hiljada umrlih, skoro 100 hiljada zaraženih. To su brojevi koji ovih dana dolaze iz Francuske. Ta zemlja dospela je na drugo mesto po broju zaraženih koronavirusom, odmah iza Amerike. Dok francuske kompanije rade na vakcini protiv koronavirusa, pojedini ugledni lekari tragaju za lekovima koji bi možda mogli da ublaže simptome. U emisiji pogledajte priču o koroni u Francuskoj.

Fotografije koje će vaskrsnuti Srbiju - tako su zapadni mediji pre jednog veka opisali fotografije Riste Marjanovića, koje su potpuno promenile pogled zapada na ono što se u Srbiji dešavalo tokom Prvog svetskog rata. Prošlo je pola veka od smrti jednog od najčuvenijih srpskih fotografa. U emisiji pogledajte priču o njemu.

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво