Kvadratura kruga- 27. oktobar 2018. Milija Jelić

Osmeh se, najzad, vratio na lica malih- velikih ljudi Milije i Milice Jelić iz sela Radobić kod Mionice, koje je život naterao da prerano odrastu. Tačno pre deset godina ekipa emisije Kvadratura krauga snimila je priču o Miliji Jeliću iz Radobića kod Mionice, dečaku kome je život uskratio mnogo toga, pre svega detinjstvo kakvo ima većina dece u Srbiji. Milija je sa devet godina preuzeo brigu o kompletnom domaćinstvu, bolesnom ocu, mlađoj sestri i stoci o kojoj je on jedini vodio računa. Posle te priče Milijin život se, zahvaljujući plemenitim ljudima, potpuno promenio.

Milija danas ima 23 godine, završio je školu, zaposlio se, postao pravi domaćin, a pre nešto više od mesec dana se oženio. Ekipa emisije Kvadratura kruga prisustvovala je tom važnom događaju u njegovom životu i sve to zabeležila kamerom...
Životi Milije i Milice Jelić izmenili su se za samo mesec dana, zahvaljujući nesebičnim ljudima, koji su u životu osim množenja i sabiranja, naučili i deljenje.
I podelili su, mnogo toga, sa Milicom i Milijom i pokazali im da više nisu sami, ostavljeni i zaboravljeni.
Uz sve to, olakšali su im i život, koji je na njihova nejaka pleća natovario prevelik teret... Na koji način, saznaćete u ovom izdanju Kvadrature kruga.

Autor Branko Stanković 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво