TV lica - Laslo Đere

Mladi teniser Laslo Đere postao je medisjka zvezda posle osvojenog turnira u Rio de Žaneiru, kada se emtovno zahvalio na tituli posvećujući je majci koja je preminula pre sedam godina i ocu koga je izgubio dva meseca pre takmičenja.

U emisiji TV lica kao sav normalan svet Laslo govori o tome kako balansira sreću i tugu, kako je proslavio pobedu, o tome kako je doživeo Novakove čestitke i njegovu poruku na društvenim mrežama, govori o danima koji liče jedni na druge i kaže da su pomalo dosadni, a uvek počinju na kondicionom treningu, pa je tako i emisija počela na Petrovaradinskoj tvrđavi gde je trenirao.

Dan je nastavljen u stanu u kome živi privremeno u Novom Sadu, u kome ga je dočekala devojka koja mu je, uz sestru Judit, najveća podrška. Mladi teniser je govorio o tehnikama opuštanja, o antistres terapiji u koju spade čitanje knjiga i pravljenje kolača za koje je pravi majstor.
Dan je završen baš kao i većina dana u njegovom životu na treningu na kome se prisetio kako je izgledao trenutak kada je dobio pehar iz ruku proslavljenog tenisera Kuertena čiji poster je kao dečak imao na zidu.

Autorka: Tanja Peternek Aleksić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво