TV Lica- Novak Đoković 2 depo

Ekskluzivni intervju sa Novakom Đokovićem snimljen u toku dva dana koje je autorka emisije "TV lica kao sav normalan svet" Tanja Peternek 2017. godine provela na Kopaoniku i u Beogradu.

Popularni teniser prošetao je po skijaškom centru gde je provodio raspuste, evocirao je uspomene na odrastanje, slobodu kretanja po planini, setio se dana kada ga je Jelena Genčić videla kako netremice gleda trening na teniskom terenu i pozvala ga da dođe.
Bila je to prilika da Novak mnogo godina kasnije u jednom slučajnom susretu sazna ko je spasao njegovog psa za kojim je patio kada je pobegao, da sretne ljude koji su ga podržavali i da vidi kako i danas u radnji čuvaju fotografiju tri brata Đoković kada su bili mali. To je bio povod i za evociranje uspomena o tome kako je detinjstvo sa braćom prolazilo u slozi, ali i uobičajenom koškanju, a sa Markom i Đorđem odigrao je košarkašku utakmicu u kojoj je pokazao takmičarski duh koji ga odlikuje, ali i simpatičnu imitaciju Teodosića dok je šutirao trojku.
Novak je govorio o tome kako on navija, kako zna da je publika uz njega i kako ga bodri, o pobedama i porazima, ali i o svojim izborima, o stručnom timu, medijima, načinu života i pre svega porodici i prioritetima. Snimanje je nastavljeno u Beogradu, u Fondaciji Novak Đoković uz razgovor o ciljevima fondacije, ali i njegovoj viziji budućnosti, prevenciji, ishrani i načinima da se sačuva od bolova i povreda koje prate gotovo sve profesionalne sportiste.
Kraj boravka Novaka Đokovića u Beogradu snimljen je na Kolarcu, na koncertu Nemanje Radulovića, gde su se dva svojevrsna ambasadora Srbije upoznala i dogovorila za naredno viđenje na Rolan Garosu.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво