U hodu- Beograd na rekama 1 deo

Kažu da reka mnogo toga krije. U isto vreme, reka nam, zapravo, mnogo toga govori. Sa jedne strane, pruža nam neprocenjiv mir, ali predstavlja i ogledalo nas samih, a to i nije baš uvek umirujuće. Tu najbolje možete videti ko ste, gde ste i kuda ste krenuli. Ova emisija je posvećena tome.

Pre svega smo, sa aspekta reke, želeli da se podsetimo nekih priča o gradu, a potom sa aspekta grada da se spustimo na reke, u želji da vidimo koliko zaista u njima uživamo i koliko cenimo privilegiju da živimo u gradu koji se nalazi na rekama. Krenuli smo od jedne lepe razglednice Beograda na vodi. Međutim, što smo duže boravili i što smo dalje išli, otvorila su se i mnoga nova pitanja.

Sagovornici na našem krstarenju su: novinar i pisac Zoran Lj. Nikolić, arhitekta i osnivač "Mikser" Maja Lalić, arhitekta i osnivač koncepta "Beton Hala" Aleksandar Rodić, arhitekta i glavni i odgovorni urednik EGO magazina Ljubomir Janković, glumac Bojan Perić, alas Renato, direktor Nove škole "Učionica na vodi" Todor Cuk i direktor Turističke organizacije Srbije Miodrag Popović.

Autor i urednik emisije: Jelena Svetiličić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво