Vojna akademija, 51. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Posle završene vežbe svi su se vratili na redovne radnje u Vojnoj akademiji. Načelnik Zeković je pozvao Stošića, Zimčeta, Kašanina, Brkića, Ježa i Džakovića na izveštaj i tražio da se pokrene kazneni postupak zbog nekih neposlušnih kadeta, ali su mu njih šestoro uzvratili dobro poznatim 4 "S" u obliku istih pismenih izveštaja. Ceca je rekla Nađi da je odlučila da zaboravi Bugija, a Nađa joj je objasnila kako da ga pridobije. Šaša je otkrila Zimčetu da se udaje za Klisuru i zamolila Nadicu da joj bude kuma što je Nadica sa ushićenjem prihvatila. Klisura je kasnije uzeo Džakovića za kuma. Kaliope je Milijardi donela "venčanicu" za Šašu, ali je Šaša odbila da je nosi. Zimče je dobila zadatak da sredi sve oko svadbe zbog čega je ona angažovala Burazera da napravi tortu, a ova, zbog muka oko iste, Gloginju da joj pomogne u pravljenju. Maša je nagovarala Gvozdena da pođe sa njom na svadbu, ali je on pokušao da joj stavi do znanja da mu se sviđa, ali se to završilo malo drugačije.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво