Vojna akademija, 39. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Kadeti se raspoređuju po rodovima vojske, a najlakše dobijaju Anđela i Gruja koji za zapovednika dobijaju Džakovića. Bugija šalju u rečnu mornaricu gde je zapovednik kapetan Zdravko Brkić. Maša ima teškoća sa trčanjem jer je nekoliko puta padala na vežbi kod Zimčeta. Stošić Iku šalje u specijalce gde Ika dobija zadatak da istovari pun kamion streljiva, što i završava teškom mukom. Ceci Stošić zadaje da opere ceo sprat njenog novog roda vojske, a ona tamo sreće Nađu koja žali dan kad ju je poslušala da ostane u vojsci. General Zeković najavljuje dolazak jako strogog majora Markovića koji će da obučava kadete. Burazeru stiže nova kuvarica jer su Šeki i Žarač prekomandovani u Novi Sad. U toku noći, Gruja odvodi Bugija i Iku u kafanu prekoputa kasarne gde peva lepa pevačica Rija, ali odatle ih izbacuje Brkić koga nisu očekivali.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво