Vojna akademija, 37. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Major Kašanin je vezan za stolicu, dok ga Miroljub, drug iz detinjstva, a sada vođa najopasnije organizovane kriminalne grupe na Balkanu, ispituje. Izgleda da je Vera žrtvovala Kašanina za mogućnost hvatanja bande, dok je načelnik Akademije ogorčen što je od njega krila čitavu akciju. Ipak, vojska ima plan kako da pohvata opasne tipove, ali i da spasi svog čoveka. Bugi i Gruja su još uvek na distanci, što nijednom od njih dvojice ne prija. "Poznati glumac" nastavlja da "vršlja" po akademiji. Svi mu izlaze u susret, mada nekima "ide na živce". Kadetima povremeno dolaze roditelji u posetu, iz razgovora saznaje se da vlada veliki strah da deca ne padnu godinu. Posledice su u tom slučaju velike. Milijarda pronalazi Violetin brushalter među Mirkovim stvarima čime počinje komično "saslušavanje".

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво