Sumnjiva lica, 3. i 4. druga sezona

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Maji je život sa Anđom i Žikom sve teži. Nakon neprijatnog prizora koji Maja ujutru zatiče u dnevnoj sobi, čvrsto odlučuje da je vreme da se nađe veći stan. Ipak, u ovoj zamisli ne nailazi na Miloradovu podršku, što će izazvati dodatne probleme u njihovom odnosu.

Olja na sve moguće načine pokušava da zaštiti Sivkovića, svesna skandala koji bi mogao da izbije ukoliko se sazna za njegovo stanje. Sivković je, pod Oljinim nadzorom, zaključan u svojoj vili, ali se stvari znatno pogoršavaju kada se na pragu pojavi Smilja.
Agonija u vezi sa kupovinom novog stana se nastavlja. Iako je Milorad izričito protiv selidbe u skupoceni stan, Maja ne odustaje od plana. Anđa i Žika su oduševljeni idejom o životu u luksuzu i podržavaju Maju da istraje u svojoj misiji.

I pored Oljinog protivljenja, Smilja nastavlja svoj život u Sivkovićevoj vili, pod izgovorom da želi da brine o njemu.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević
 Režija Vladimir Tagić, scenario Milena Depolo

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво