Sumnjiva lica, 41. i 42. prva sezona

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Nakon burne noći i mamurnog jutra, Milorad započinje rad u kancelariji za prijem građana. Pomažu mu stranačke kolege Lukovac i Olja. Oni ga upoznaju sa pravilima službe kao i obavezama koje ima. U međuvremenu, Maja traži odgovarajući stan u koji bi se preselila i započela novi život sa Miloradom, što dalje od uticaja porodice Cvijović.

Kada se neočekivano kod Cvijovića pojave Anđa i Žika Letva, a nešto kasnije i rođaka Bosa sa svojim mužem Savom, koji bi želeo da iskoristi Miloradovu poziciju da bi se oslobodio tužbe za proneveru državnih para, Maja konačno uspeva da uveri Milorada da je vreme da se što pre odsele i nastave da žive sami dok se još vole..

Igraju: Nikola Rakočević, Boris Isaković, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Miloš Timotijević, Marta Bjelica, Feđa Stojanović, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Branka Katić, Isidora Minić, Andrej Šepetkovski, Nada Šargin, Bojan Žirović, Nataša Marković, Branka Šelić, Jelena Trkulja, Miljana Gavrilović, Marko Gvero i mnogi drugi.
Scenario: Petar Mihajlović
Režija: Vladimir Tagić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво