Читај ми!

Radio Mileva 17-20, druga sezona

U ovoj humorističkoj seriji pratimo svakodnevni život Mileve, Natalije i Sonje, tri generacije porodice Majstorović koje žive pod istim krovom.

Mileva je nervozna. Zbog njene intervencije u Jecinom frizerskom salonu, dovođenjem novog menadžera u taj salon, Princa, posao je izgubila dotadašnja frizerka - Coka.
Mileva odluči da ispravi svoju grešku i hoće da otera Princa. Ona misli da Princ ima skriveni plan i da hoće da otme Jeci salon. Kad dođe u salon, Mileva ga snima mobilnim telefonom, što izazove dodatnu nervozu kod arogantnog Princa, koji sve više zloupotrebljava Jecu. Mileva je prinuđena da smisli ozbiljan plan da bi izašla na kraj sa Princom. Ona ubedi komšinicu Cvetu da tajno snima šta radi Princ u Jecinom salonu.

Režiju ove humorističke serije potpisuje Elmir Jukić. Milevu igra Olga Odanović, a u ostalim ulogama pojavljuju se Marija Vicković, Kris Gavrić, Dara Džokić, Nemanja Oliverić, Bojan Dimitrijević, Milan Gvero, Jovana Gavrilović, Nenad Stojmenović, Svetozar Cvetković, Branimir Brstina i Anđelka Prpić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво