Читај ми!

Psi laju vetar nosi, 8-11 prva sezona

Humoristička igrana serija, po žanru komedija karaktera i naravi. To je priča o malo znanom,kontroverznom svetu predgrađa i rustikalne periferije Beograda.

 

Glavni junak priče je Kostadin Stavrić-Stavra, sitni prevarant, na prvi pogled prek i nezgodan. On preživljava radeći sve i svašta. Ipak, on nije kriminalac, već samo čovek koji pokušava da prehrani porodicu.

Rafaela odlazi sa ocem u ginekološku ordinaciju. Radojica saznaje da će postati deda. Samo je pitanje ko je otac deteta... Da li je to Mika Armonika, koji polako odustaje od Rafaela i počinje da pakuje svoj šator i harmoniku ili neko čiji broj, čim je izašla iz očevih kola, Rafaela uzbuđeno okreće...

Gladiolu su opet posetili zelenaši. Ovoga puta dali su mu konačni rok za isplatu duga. On shvata da je došlo vreme da se igra na sve ili ništa. U momentu njegovog očaja, u kancelariju mu ulazi Radojica, Rafaelin otac. Svaki u svojoj muci, njih dvojica rešavaju da preduzmu nešto...

Glumačka ekipa je brojna: Tihomir Stanić, Anita Mančić,Mira Banjac, Radoslav Rale Milenković, Radoš Bajić,Milenko Pavlov, Boro Stjepanović, Ana Sakić, Marko Živić, Ivan Jevtović, Dragan Marinković Maca, Nedeljko Bajić, Isidora Minić, Aleksandar Srećković Kubura, Dančo Čevrevski i mnogi drugi.
Scenarista je Radoš Bajić, rediteljka Jelena Bajić-Jočić.
Serija je snimljena u koprodukciji RTS-a i Kontrast Studija.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво