Jutro će promeniti sve, 22. i 23. spojene

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Kada se Ljubi iznenada na vratima pojavi sestra sa troje dece, prinuđen je da im se posveti i da se pretvara da je uspešan čovek. Saša i Filip gledaju stanove za njega i Ljubu, i dok prolaze kroz razne bizarne situacije sa vlasnicima stanova, između njih se oseća tenzija. Anđela izlazi sama u grad i dešava joj se novo zanimljivo poznanstvo.

Ljuba i Filip se useljavaju u iznajmljeni stan, čime započinju zajednički cimerski život.
Saša je primorana da se zaposli kao konobarica u fensi restoranu, potpuno suprotnom od svega na šta je navikla... Ljuba zamenjuje druga na treninzima u teretani, ali to nije ono što je očekivao... Filipa poziva profesor Vujošević koji želi nešto da mu predloži.

Uloge tumače: Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković.
Scenaristi: Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević.
Režija: Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво