Sumnjiva lica, 29. i 30. spojene druga sezona

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Maja je besna i šokirana kada se na vratima pojavi Milorad. Ne veruje da je njegova smrt lažirana kako bi izbegao zatvor. Lukovac je u iskušenju da li da sarađuje sa Kostom. Velja vešto manipuliše Lukovcem. Leonora se zbližava sa Agatonom i pomaže mu da rareši dešavanja u kući. Kosta odluči da pusti Životu i ode po novac a kao garanciju zadržava Ljiljanu. Ostavljena i uplašena Ljiljana u Radetu vidi prijatelja. Rodbina falsifikuje oproštajno pismo Cvijovića.

Života je na slobodi, ali samo privremeno. Kosta drži Ljiljanu kao taoca. Života pokušava da uđe u trag novcu, tačnije Blagoju, kod koga je Kostin novac. Žika, Sava i Vasa su Životino oproštajno pismo postavili kao mamac Agatonu ali problem je što on pismo ne primećuje. Blagoje ima razloge zašto je ukrao novac od brata, ali Života ne pokazuje naročito razumevanje za to i želi svoj novac nazad.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević, Branka Katić, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Nebojša Milovanović, Ljubomir Bandović, Goran Jevtić, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Jelena Petrović, Goran Slavić, Danica Maksimović, Mira Peić Armenulić, Dragana Đukić, Vesna Čipčić, Dubravko Jovanović
Reditelj: Darko Lungulov
Scenarista: Boban Jevtić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво