Sumnjiva lica, 37. i 38. spojene, prva sezona

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Aca, Puzigaća i Tina lansiraju u novinama lažnu aferu optužujujući Milorada za bigamiju. Iznervirana natpisima u novinama kao i iznenadnim saznanjem da je pare za svadbu Milorad potrošio da isplati dug koji je napravio na promociji stranke, Maji krene porođaj pre vremena.

Dok je Milorad sa njom u bolnici, Aca mu iz kompjutera krade govor za TV duel koji ih čeka.
Počinje TV duel. Ne gledajući šta drži u ruci, Aca pročita Miloradov opozicioni govor u kome poziva na obaranje vlade izazivajući opšte zaprepašćenje. Tina pokušava da spase stvar tako što traži da se premontira "direktan" prenos TV duela ali kasno je. Govor, koji je Milorad snimio mobilnim telefonom, već je osvanuo na internetu i izazvao ogromnu pažnju na društvenim mrežama. Rezultat je je politički krah Ace i pobeda Milorada na izborima.

Igraju: Nikola Rakočević, Branislav Lečić, Mirjana Karanović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Slobodan Ninković, Jelena Đokić, Nikola Vujović, Miloš Vlalukin, Igor Damnjanović, Katarina Marković, Boris Milivojević, Vladan Dujović, Jovana Gavrilović, Andrija Kuzmanović i drugi.
Scenaristi Slobodan Obradović i Dragan Nikolić, režija Darko Lungulov

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво