Vojna akademija, 59. epizoda

Peta sezona Vojne Akademije donosi avanture poznatih junaka a u priču uvodi i neke nove likove…

Svetlana je ubedila Bugija da se nakon izlaska iz bolnice smesti u njenom stanu. Bugi se oseća pomalo nelagodno zbog preterane prisnosti njenih roditelja.

Kašanin i Vera izigravaju romantični par u restoranu. Tom prilikom su prinuđeni da se fizički obračunaju sa obaveštajcima koji su ih pratili. Obaveštajci ipak uspeju da im pobegnu. Dvadeset kilometara dalje od restorana vojna bezbednost pronađe spaljeni automobil kojim su pobegli napadači na Kašanina i Veru. Zbog potencijalne opasnosti Vera predlaže da međunarodni politički samit u Beogradu bude odložen.

Uloge tumače: Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Slaven Došlo, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Đorđe Stojković, Jelisaveta Orašanin, Miloše Timotijević, Ivan Mihailović, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Nina Janković, Tanasije Uzunović, Pavle Mensur, Olga Odanović i mnogi drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Zorica Cvijetić, Željko Hubač i Milan Konjević. Premijerno emitovano na RTS-u od januara do marta 2020. godine 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво