Vojna akademija, 56. epizoda

Peta sezona Vojne Akademije donosi avanture poznatih junaka a u priču uvodi i neke nove likove…

Između Zimčeta i Antona Guština, inspektora Interpola, rađa se romansa. Mirko i Šaša ne mogu da dobiju dete. Mirkova majka, Milijarda, nesrećna je zbog toga, a pogotovo se zabrine kad čuje da će Šaša da ide na veštačku oplodnju. Stošić je uporan u nameri da ponovo dođe do dozvole za letenje. Danka se i dalje drži toga da mu to ne odobri, ali kao da između njih dvoje postoji simpatija. Bugi se oporavlja u bolnici od posledica ranjavanja koje je dobio prilikom gašenja požara. Ceca namerava da saopšti Bugiju da oporavak nastavi u njenoj kući, bez obzira na to što Cecina sestra ne podržava tu ideju.

Uloge tumače: Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Slaven Došlo, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Đorđe Stojković, Jelisaveta Orašanin, Miloše Timotijević, Ivan Mihailović, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Nina Janković, Tanasije Uzunović, Pavle Mensur, Olga Odanović i mnogi drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Zorica Cvijetić, Željko Hubač i Milan Konjević. Premijerno emitovano na RTS-u od januara do marta 2020. godine

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво