Vojna akademija, 54. epizoda

Peta sezona Vojne Akademije donosi avanture poznatih junaka a u priču uvodi i neke nove likove...

Bugi je povređen prilikom spasavanja žrtava iz požara. Kapetan Brkić oseća grižu savesti zbog te nesreće. Ceca, koja je već dugo tajno zaljubljena u Bugija veoma se uznemiri kad čuje gde se on nalazi i odmah krene u bolnicu. U bolnicu dolazi i Bugijev otac, koji krivi kapetana Brkića za to što se dogodilo njegovom sinu. Bugi je samoinicijativno krenuo u akciju spasavanja ugroženih požarom, a Brkić žali što ga nije sprečio u tome. Lekar je zbrinuo Bugija i saopštio njegovom ocu i prijateljima da mu je sada potreban mir. U bolnici jedino ostaje Ceca. Bugijevi prijatelji se pripremaju za odlazak u bazu, na obuku specijalne jedinice. Stošić podnosi žalbu na odluku komisije koja mu nije dozvolila do obnovi dozvolu za pilotiranje.

Uloge tumače: Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Slaven Došlo, Anđela Jovanović, Vučić Perović, Đorđe Stojković, Jelisaveta Orašanin, Miloše Timotijević, Ivan Mihailović, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Nina Janković, Tanasije Uzunović, Pavle Mensur, Olga Odanović i mnogi drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Zorica Cvijetić, Željko Hubač i Milan Konjević. Premijerno emitovano na RTS-u od januara do marta 2020. godine

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво