Sumnjiva lica, 39. i 40. drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Anđa i Žika su veoma zabrinuti zbog nasledstava. Obraćaju se advokatu Zokiju ne bi li saznali, kao baba i deda jedinog Miloradovog naslednika, kakve šanse imaju sada, kada se Sanja iznenada vratila.
Milorad i dalje nema snage da prelomi i donese odluku o svom životu. Srećom, ima Žana koji mu pomaže da sagleda budućnost iz drugog ugla. Na promenu se sprema i Smilja. Željna da se što pre dočepa tetkinog nasledstva, ona traži pogodnog kandidata za muža.
Netrpeljivost između Sanje i Leonore eskalira...
Cvijovići se polako vraćaju iz mrtvih! Jedan po jedan... Taman su ukućani nekako prihvatili Sanjin povratak, kada stiže novo iznenađenje - Milorad! Iako je Maji laknulo što više ne mora da krije istinu o Miloradu, Anđa je u problemu - Žika se oseća izneverenim jer mu je prećutala da je Milorad živ.

Uloge: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jelena Trkulja, Srđan Miletić, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Branka Katić, Bojan Žirović, Miloš Đorđević
Reditelj: Pavle Vučković
Scenarista: Slobodan Obradović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво