Sumnjiva lica, 35. i 36. drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Od kada je testament otvoren, situacija u domu Cvijovića se veoma promenila! Blagoje, Maja, Anđa i Žika postali su robovi Leonore koja je, saznavši da je sve nasledila, postala druga osoba i počela da teroriše celu kuću. Najviše ispašta Blagoje koji je njen lični sluga.

Maja zahteva pomoć od Milorada, očekujući da će se on, zbog katastrofalne situacije, odlučiti na povratak. Blagoje ubeđuje Životu da se vrati iz mrtvih, a Anđa sve više pritiska Maju da nekim ultimatumom ubedi Milorada da prestane da se krije. Maja ipak ima drugi plan i želi da do Milorada dopre preko Velje.
Leonora želi čvrste dokaze o pogibiji svih Cvijovića, ali nije mnogo zaplašena činjenicom da Milorad ima naslednika. Spremna je na sve, ne bi li se dokopala imovine.

Uloge: Jasna Đuričić, Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jovana Stojiljković, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jelena Trkulja, Srđan Miletić, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Branka Katić, Bojan Žirović, Miloš Đorđević
Reditelj: Pavle Vučković
Scenarista: Slobodan Obradović

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво