Читај ми!

Sumnjiva lica, 13. i 14. spojene drugi ciklus

Druga sezona serije „Sumnjiva lica“ o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks.

Sanjine planove o jačanju pokreta značajno remeti neočekivan gost - žene na pragu kuće zatiču ostavljenu bebu i istog trena svu svoju pažnju usmeravaju na nju.

Proterani muškarci dojavu o događanjima u kući, dobijaju od ubačenog špijuna Olje. Ali, ubrzo će se ispostaviti da ni na nju ne mogu da računaju. Konstantno nipodaštavana i marginalizovana u poslu u kojem vladaju muškarci, Olja će se ipak prikloniti pokretu. I dok je svima U.S.E.Ž. postao glavni fokus i predmet interesovanja, u javnosti se pojavljuje informacija da je Milorad Cvijović najozbiljnji kandidat za ministarsku funkciju!

Proglašenje Milorada za ministra, u kući njegovih roditelja iščekuje se nestrpljivo i uz velike pripreme. Dok Života i Buca biraju hranu za proslavu, Ljiljana bira haljinu i stajling kojim će se predstaviti u javnosti. Ovakva atmosfera ni malo se ne dopada Sanji, koja je svesna da je Milorad opet u centru pažnje. Dok članice U.S.E.Ž-a uveliko zasedaju u dnevnoj sobi, Ljiljana, spremna da postane "nova gospođa ministarka", neće više tolerisati Sanjine ambicije. Na korak do ostvarenja velikog sna, deluje kao da ništa više ne može osujetiti Ljiljanino dostizanje konačnog cilja. Ili može?

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Jovana Stojiljković, Miloš Timotijević, Branka Katić, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Nebojša Milovanović, Ljubomir Bandović, Goran Jevtić, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Jelena Petrović, Goran Slavić, Danica Maksimović, Mira Peić Armenulić, Dragana Đukić, Vesna Čipčić, Dubravko Jovanović...
Urednica serije: Tamara Baračkov
Reditelji: Vladimir Tagić, Dušan Milić, Darko Lungulov, Goran Stanković, Pavle Vučković
Scenaristi: Milena Depolo, Petar Mihajlović, Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov, Slobodan Obradović

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво