Sumnjiva lica, 9. i 10. prvi ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Glavni junak serije je mladi "doktor filosofije" Milorad Cvijović, i njegovi ambiciozni roditelji. Oni na svaki način žele da programiraju budućnost svoga sina i da postane moćna „zverka" u Srbiji, iako se on tome žestoko protivi.

Došao je dan velikog predavanja! Milorad se u pokušaju prikaza Hegelovog dinamičkog mehanizma podsvesti, održanog u atmosferi filozofskog rijalitija, nije pokazao u najboljem svetlu. Novinari i televizija su to iskoristili kao senzacionalnu vest, što Ljiljanu i Životu dovodi do očaja. Za to vreme, Sanja i Velja bez obzira na aktuelne okolnosti igraju svoju ljubavnu igru.
Posle Miloradovog debakla, Ljiljana se na svaki način trudi da opravda ponašanje svog sina. Tumači da predavanje nije uspelo zbog Miloradovih osećanja prema ministarkinoj ćerki. Života ne prepušta slučaju takozvani brak Milorada i Kler. Kao i uvek, trudi se da na svoj način sredi stvar - novcem.

Igraju: Nikola Rakočević, Boris Isaković, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Jelena Trkulja, Miloš Đorđević,Tamara Krcunović, Miljana Gavrilović, Branka Katić, Miloš Biković, Tomo Kuruzović, Marko Gvero, Božidar Stošić, Vladan Dujović, Nikola Vujović, Miloš Vlalukin, Miloš Đurović Vanja Ejdus, Milena Predić, Predrag Bjelac, Olivera Viktorović, Zinaida Dedakin, Stela Ćetković, Anka Gaćeša i drugi.
Scenaristi Petar Mihailović, Slobodan Obradović i Boban Jevtić, reditelj Dušan Milić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво