Biser Bojane, 8-8 drugi ciklus

U romantičnoj akcionoj komediji "Biser Bojane 2" sledi nastavak avantura dobro znanih junaka - Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole i tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove ćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija, kao i mnoštva atraktivnih mladića i devojaka, kajtera, koji obitavaju u kampu...

Đorđa je otac, Nikola, zaključao u hotelsku sobu ne bi li ga tako zaštitio od opasnih kriminalaca. Đorđe, međutim, pobegne iz sobe. Ode do Loline prikolice, ali tamo od Đovanija sazna da je Lola oteta.

Inspektroka Čarna se udruži sa Nikolom, kontroverznim biznismenom, i sprema se za obračun sa kriminalnom grupom koja je kidnapovala Rajka, Lolinog oca. Kriminalci traže da ima Rajko otkrije gde se nalazi droga koju je on oduzeo od krijumčara. Ako Rajko neće da sarađuje sa njima oni mu zaprete da će povrediti Lolu.

Uloge: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Milutin Karadžić, Mladen Nelević,Sloboda Mićalović, Andrija Milošević, Andrija Kuzmanović, Pavle Popović, Jelena Gavrilović, Goran Šušljik i drugi, scenaristkinje Milica Jevtić i Milena Depolo.
Režija Milan Karadžić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво