Biser Bojane, 6-8 drugi ciklus

U romantičnoj akcionoj komediji "Biser Bojane 2" sledi nastavak avantura dobro znanih junaka - Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole i tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove ćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija, kao i mnoštva atraktivnih mladića i devojaka, kajtera, koji obitavaju u kampu...

Atraktivna devojka koja se nametala mladom lekaru Đorđu zapravo je inspektorka Interpola, koja je to činila samo da bi se što više približila Nikoli, Đorđevom ocu, čoveku bogate kriminalne prošlosti. Ona kaže Đorđu da je ponudila Nikoli nagodbu ukoliko vrati ukradeni nakit. Đorđe ode kod Nikole i ubeđuje ga da prihvati nagodbu koju mu nudi Interpol. Nikola nije saglasan sa tim predlogom.

Lola očajnički pokušava da se oslobodi droge svog prijatelja koju čuva u kući. Zbog otkrića da je droga u njenoj kući, Lolina emotivna veza sa Đorđem našla se na velikim iskušenjima.

Uloge: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Milutin Karadžić, Mladen Nelević,Sloboda Mićalović, Andrija Milošević, Andrija Kuzmanović, Pavle Popović, Jelena Gavrilović, Goran Šušljik i drugi, scenaristkinje Milica Jevtić i Milena Depolo.
Režija Milan Karadžić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво