Biser Bojane, 5-8 drugi ciklus

U romantičnoj akcionoj komediji "Biser Bojane 2" sledi nastavak avantura dobro znanih junaka - Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole i tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove ćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija, kao i mnoštva atraktivnih mladića i devojaka, kajtera, koji obitavaju u kampu...

Inspektorka Čarna saopšti policajcu, za kojeg sumnja da sarađuje sa ljudima koji su sa druge strane zakona, da poruči kriminalcu Matiji da ona budno prati na svaki njegov potez. Đorđe je otišao kod Lole. Izjavi joj koliko mu je ona važna. Izvini joj se što ga je videla kako sa drugom devojkom razmenjuje nežnosti. Kaže joj da se vratio u Ulcinj samo zbg nje i da mu je puno nedostajala dok je bio na lekarskoj specijalitzaciji u Bostonu. Međutim, Đorđe otkrije da je kod Lole sakrivena droga i to ga dodatno uznemiri. Otac mu je kriminalac a sada je u te vode otišla i devojka koju voli.

Uloge: Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Milutin Karadžić, Mladen Nelević,Sloboda Mićalović, Andrija Milošević, Andrija Kuzmanović, Pavle Popović, Jelena Gavrilović, Goran Šušljik i drugi, scenaristkinje Milica Jevtić i Milena Depolo.
Režija Milan Karadžić.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво