Vojna akademija, 50. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Glavna vežba je počela. Džaković je pred oskudnu "bitku" održao povodljiv govor kadetima, nadahnuto čitajući čuvene reči junaka sa Cera. Panić i Marković su sada službeno stali na suprotstavljene strane. Panić je glavni strateg "plavih" kojima pripadaju i kadeti pod Ikinim zapovedanjem dok Marković rukovodi "crvenima" koji "glume" neprijateljsku vojsku u napadu. Kako je simulirani sukob dve strane odmicao, činilo se da su Markovićevi "crveni" u opasnom preimućstvu. Panić je oćutao na Markovićeve opaske da je načinio školski primer strateške greške. U vežbi su učestvovali svi rodovi vojske. Grujin tenk se pokvario u važnom času pa su njegovi pokušavali da ga poprave. Odbrana "plavi" se svela na jednu kuću. Mnogo ih je zarobljeno. Hoće li uspeti da okrenu stanje u svoju korist? Ko će likovati na kraju - Panić ili Marković? Ko će kome čestitati na dobroj udarnoj proceni?

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво