Vojna akademija, 48. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Ceca dovodi Bugija kod svojih, a tamo on saznaje o Cecinom ranijem životu i kakva joj je porodica. Kasnije, on odlazi u Rijinu kafanu, a odatle sa njom kod nje gde su vodili ljubav. Ika posećuje svoju bivšu ekipu i uspeva da ih natera da mu ostave porodicu na miru, ali ga kasnije hapsi policija i na Stošićevo urgiranje pušta. Anđela i Panić odlaze do njene kuće, ali tamo od njene bake otkrivaju da joj majka tu više ne živi i da je otišla sa nekim probisvetom i promenila broj telefona. Takođe, oni otkrivaju istinu o njenom ocu što nju potpuno slama. Tokom boravka u kafani, na Šašu nasrće neki momak, ali Mirko uspeva da ga prebije i otera. Videvši prizor između Mirka i Šaše posle tuče, Violeta odlazi, a Mirko odlučuje da zaprosi Šašu. Kad je ona pristala, Mirko je otišao do Milijarde da joj saopšti radosnu vest. Na putu za Beograd, autobus u kom su Gruja i Mara zapada u gužvu zbog udesa ispred njih. Putnici su izašli da protegnu noge tokom čega je Mari pozlilo.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво