Vojna akademija, 41. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Klisura i Violeta najavljuju svoju svadbu Milijardi, a ona čudno reaguje. Tokom trčanja, Brkićev vod prolazi pored Rijine kuće pa je ona Mahnula Bugiju što je Brkić dočekao na nož. Ceca upućuje Panića kod Anđele, a ona mu otkriva čija je u stvari ćerka. Džakovićev vod upoznaje svog novog nadređenog, potpukovnika Danila Ježa. Tokom sastanka sa Džakovićem, Zimčetom i Stošićem, Kašanin prima poziv i otkriva da se glumac vratio na snimanje i da će mu on, na svoje veliko nezadovoljstvo, biti stručni saradnik. Desimir moli Džakovića da mu pozajmi vojni uređaj za pronalazak podzemnih voda što Džaković odbija. Na vežbi, Zimčetov vod upoznaje svog novog profesora, majora Željka Tremošljiku.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво