Читај ми!

Vojna akademija, 43. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Potpukovnik Jež drži Grujinoj grupi predavanje o radu sa tenkom, a Džakovića kasnije kori što je doneo košnice blizu rejona vežbanja. Rijin sin odlazi na pecanje, ali pada sa čamca u vodu. Na sreću, Kapetan korvete Brkić i njegova grupa su se našli u tom trenutku u blizini pa je Bugi pokazao i svoju junačku stranu spasavši njenog sina. Na žurci koju su dobili kao odmor, Bugijev drugar iz grupe Gvozden upoznaje ostale, ali se pri susretu sa njima stvaraju varnice između njega, Gruje, Ike i Anđele pa on odlazi. Ceca je izašla na binu i zapevala jednu Zaninu pesmu zbog čega je Gruja bio prisiljen da kaže Bugiju da reši stvari sa Cecom i ne daje joj lažnu nadu. Desimira i Bogoljuba puštaju iz pritvora. Šaša dolazi kod Nadice i saopštava joj da je raskinula sa Nenadom i da izgleda i dalje voli Mirka. I Nadica ima svoje muke - njena i Džakovićeva ćerka Anđelija jede samo suhomesnato. Milijarda je zabrinuta zbog Mirkove veze sa Violetom. Pre nego što je otišao na spavanje, Gruja je preko fejsbuka potražio Mari jednu njenu sliku, a ono što mu je ona poslala ga je iznenadilo.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво