Vojna akademija, 40. epizoda

„Vojna akademija“, četvrta sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2018. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Stošić odvodi Mašu zbog uganutog članka kod doktorke Aleksandre koju zatiče u svađi sa njenim dečkom Ognjenom. Džaković je razgovarao sa Nadicom koja je zabrinuta jer Desimir hrani njihovu ćerku Anđeliju samim mesom što Džale podržava. Zeković donosi Paniću sliku na kojoj su Panić i njegova bivša devojka koja je ujedno i Zekovićeva bivša devojka. Strogi major Marković dolazi na akademiju i odmah daje zadatak Nađi. Na putu ka poligonu, Bugi je sreo Riju kako se sunča. Maši dolazi majka u posetu i uspeva da je izblamira kod Kašanina. U mesari "Čvarak", Gruja i Morača upoznaju lepu Maru, a njoj Gruja odmah zapada za oči i daje mu svoj fejsbuk profil. Kod Brkića nastaje prava pometnja kad mu Gvozden saopšti da su izgubili Bugija.

Uloge tumače: Bojan Perić, Branko Janković, Slaven Došlo, Tijana Pečenčić, Đorđe Stojković, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Jovan Jovanović, Jovana Belović, Dragana Dabović, Tamara Dratičević, Radivoje Bukvić, Gordan Kičić, Viktor Savić i mnogi drugi.
Režija Dejan Zečević, scenario Zorica Cvijetić (po priči Gordana Mihića i Bobana Jevtića)

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво