Vojna akademija, 28. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Vest da su Zimče i Stošić "u vezi" brzo se širi među starim prijateljima sa klase. Svako u lancu izveštavanja doda još po nešto, tako da od "tajne" ne ostaje ništa. Svi su uzbuđeni i zbunjeni tom novom intrigom. Misteriozna žena, Vera, koja je upravo stigla u "rutinsku kontrolu" na Vojnu akademiju, dolazi iz VBA i započinje kontrolu rada zaposlenih. Svima je neugodno, a naročito majoru Kašaninu. Oko logora Mirovne misije u kojoj je Ris komplikuje se bezbednosna situacija. Lila nagoveštava Risu da će ih verovatno uskoro evakuisati odatle. Zimče je i dalje zabrinuta i usamljena. Kada je Stošić ponovo pozove na pivo, ona je u nedoumici da li da prihvati ili odbije. Klisura napreduje u plesu, ali i u odnosu sa tajanstvenom Violetom.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво