Vojna akademija, 26. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Mladi kadeti i kadetkinje konačno stupaju u Akademiju. Uzimaju uniforme, raspoređuju se po sobama, slušaju starešine koje im pričaju o nastupajućim obavezama, i svako se u sebi pita da li je to baš ono što je želeo. Ali, ritam dana im ne dopušta da se preispituju, hodaju stazama kojima su mnogi pre njih pošli. Ris je na mirovnoj misiji u Africi, dok on i Zimče pokušavaju da održe "vezu na daljinu". Stošić i Ivana su u Beogradu, ali njihova veza postaje turbulentna. Roksa više ne može da ih miri jer prelazi u Niš, u helikoptersku jedinicu. Tamo će je sačekati veliko iznenađenje! Klisura ponovo odlazi u plesni klub i vidi istu tajanstvenu devojku.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.
Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво