Vojna akademija, 25. epizoda

„Vojna akademija“, treća sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2017. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Upoznaju se bolje mladi kadeti i kadetkinje koji su uspeli da polože težak prijemni i životni ispit. Među njima se ističu novi likovi čije se sudbine i okolnosti iz kojih su došli ističu. Tu su punačka Maša iz Banata, čija majka ne može da se pomiri sa rastankom od svoje voljene sam tetošene jedinice, "otkačena" Ceca koja melje kao navijena, tajanstvena Anđela čiji se dečko protivi njenoj odluci. Tu su i Gruja i njegov zemljak i drugar Bugi, roker koji mora da ošiša svoju dugu kosu pred polazak u vojsku, kao i Ika, momak iz beogradskog bloka koji beži iz haotične porodice i beznadežnog okruženja u neki "novi svet". Zimče i Stošić, im pomažu da uđu u taj novi svet, uz glasno prisustvo Žarača i drugih starijih oficira. Klisura je svojom usamljenošću zabrinuo majku Milijardu koja poseže za gatarom Kaliopom da mu proveri "stanje misterije".

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.

Reditelj Dejan Zečević, scenaristi Boban Jevtić i Milan Konjević

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво