Vojna akademija, 19. epizoda

„Vojna akademija“, druga sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2014. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Svi saučestvovuju sa Nadicom koja iščekuje sudbinsku odluku - da li će morati da zauvek napusti studije na Akademiji. Džaković je otišao kući i prvi put se susreće sa ocem otkako je on kažnjen za zlostavljanje u porodici. Ne zna kroz šta Nadica prolazi. Pošto se već ispostavilo da je ozloglašeni profesor matematike zapravo Mrazov tast, on sada pokušava da preuzme starateljstvo nad unucima koristeći to što je zet u zatvoru. Ideja da Ris i Zimče naizmenično posete njegove, pa njene roditelje, ostvaruje se uz svu moguću neprijatnost i humor koje takvi prvi susreti podrazumevaju. Naročito se ističe po originalnosti Zimčetov otac. Stošić i dalje vredno vežba, ali će ga jedna iznenadna poseta veoma uzrujati. Takođe se ispostavlja da se Miki i Stošić ipak znaju odnekud, iz vremena dok je ovaj još uvek bio navijač izgrednik. Roksandina sestra poziva kadete na žurku, Šašvari nije oduševljena načinom na koji Klisura i ostali momci prihvataju poziv. Džaković polazi da isprosi Nadicu, ali neće biti suđeno da se vide.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.

Režija Dejan Zečević, scenario Boban Jevtić

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво