Vojna akademija, 18. epizoda

„Vojna akademija“, druga sezona, premijerno je emitovana na RTS 1 2014. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Kadeti su konačno dočekali ono zbog čega su i došli na Akademiju, „pravu" letačku obuku na simulatorima, helikopterima i avionima. Počinju časovi navođenja, teško gradivo je praćeno atraktivnom praksom kroz koju ih sprovodi njihov bivši komandir, a sada demonstrator, kapetan Vaske. Ris posećuje Lelu koja je na psihijatriji posle traume kroz koju je prošla kada su je oteli gangsteri. Međutim, ona više uopšte ne komunicira. Ris je opterećen činjenicom da je Mraz u zatvoru zato što je štitio njega. On i Zimče će i nehotice ući u jednu (ne)običnu porodičnu avanturu. Džaković je spremio prsten za Nadicu, što izaziva puno komentara među njegovim kolegama. On je, međutim, želi da se ženi. Stošić se trudi da što pre savlada rehabilitaciju i da se vrati na Akademiju. Za njegovo nestrpljenje terapeut Miki je noćna mora. Afera između psihologa Vesne i komandira Kašanina izlazi iz domena tajne. Pojavljuje se i Roksandina sestra, zavodljiva manekenka, koja među muškarcima uvek izaziva pažnju.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.

Režija Dejan Zečević, scenario Boban Jevtić 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво