Vojna akademija, 12. epizoda

„Vojna akademija“ je serija premijerno emitovana na RTS 1 2012. godine. Sa ukupno pet sezona, serija je u protekloj deceniji bila jedna od najpopularnijih.

Crni je izašao iz zatvora gde ga je pre pet godina smestio Risov mentor i najbolji prijatelj Mraz. On čezne da mu se osveti, a da bi to učinio treba da ga pronađe. Od Risa očekuje pomoć. Kapetan Žarač i Šeki imaće priliku da ponove svoj neuspeli randevu. I kapetan Kašanin i šarmantna psihološkinja Vesna nastavljaju da se viđaju, ali zasad samo u krugu kasarne. Mlada kadetkinja Bisa Tomić i Laki izazvaće zloglasnog kapetana Kovačevića da od njih traži "da prevaziđu sebe". Uz podršku svojih drugara oni će to i postići. Džaković posećuje majku u bolnici. Ona je sva u modricama, a vinovnik nasilja je autoritarni otac. I Klisurina majka Milijarda dolazi u posetu sinu sa veoma neprijatnim vestima. Za to vreme Lela poziva Stošića da izađu, što on sa zadovoljstvom prihvati, ali će se to zadovoljstvo ubrzo pretvoriti u neprijatno saznanje.

Uloge tumače: Radovan Vujović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Dragana Dabović, Ivan Mihailović, Branko Janković, Jelisaveta Orašanin, Tamara Dragičević, Ana Stanić, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović i drugi.

Režija Dejan Zečević, scenario Gordan Mihić

 

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво