Jutro će promeniti sve, 1. ep.

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Stara ekipa prijatelja okuplja se nakon dolaska Filipa iz Amerike. Njegovi roditelji, Dušan i Biljana, srećni su što zbog posete uspesnog sina. Anđela, njegova sestra i asistentkinja na patologiji planira useljenje sa svojim dečkom Miroslavom. Anđelina cimerka Saša budi se mamurna i shvata da je prethodne noći opet privela nepoznatog muškarca. Ljubin dan počinje u Studentskom domu gde ga Kristina švercuje na doručak. Uveče se svi skupljaju u Sašinom baru Nula.

Izgleda da Filipova kratka poseta baš i neće biti tako kratka. Njegovi roditelji shvativši da im se sin definitivno vratio iz Amerike, odlučuju da se na porodičnoj svadbi prave da je sve u najboljem redu. Filip umoran od pretvaranja, beži sa žurke sa devojkom koju je upravo upoznao i stvari kreću neočekivanim tokom.

Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković.

Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević.

Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво